Nieuws

De Perfect NX-460 klepelmaaier - 19/12/2013

De Perfect NX-460 klepelmaaier met verstelbare werkbreedte is opgebouwd uit een solide centraal frame waaraan twee klepelmaaiers met elk een werkbreedte van 240 cm zijn opgehangen.

Met behulp van hydraulische cilinders kan de overlap tussen de twee klepelmaaiers gevarieerd worden. Dit resulteert in een eenvoudige en nauwkeurig verstelbare werkbreedte. Bijvoorbeeld voor gebruik in parken, op vliegvelden, braakland en maïspercelen. De totale werkbreedte is verstelbaar van 290 tot 460 cm. Het schuifsysteem begrenst de transportbreedte tot 300 cm. Om de bodemcontouren nauwkeurig te kunnen volgen zijn de twee klepelmaaiers individueel door middel van een flexibele constructie opgehangen.

De speciale 2,2 kg zware klepels zijn met zware M20 bouten en uitwisselbare stalen busjes op de tweevoudig uitgebalanceerde klepelas gemonteerd. Deze klepels zijn speciaal ontwikkeld voor het maaien en versnipperen van gras, snoeihout en andere begroeiingen tot ca. 7 cm diameter.Voor de inzet in lichter materiaal zoals gras en voor een verfijnder maairesultaat kan de NX-460 voorzien worden van Perfect 0,8 kg klepels.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van onze vertegenwoordigers via telefoonnummer 0117 - 45 32 55 of via het online contactformulier.