Nieuws

Een gloednieuwe benadering van precisielandbouw - 11/12/2013

Krachtig, gebruiksvriendelijk, licht, met Android besturingssysteem: de XCN-2050™ geeft het startsein voor een nieuwe generatie van producten voor de precisielandbouw.

New Holland een nieuw besturingsysteem geïntroduceerd, de XCN-2050. Dit vormt het begin van een nieuwe generatie van displays,  die zich onderscheiden door gebruiksvriendelijkheid, toegankelijkheid voor het merendeel van de gebruikers en een ongeëvenaarde ervaring voor de eindgebruiker.

Krachtig
Interface ontwikkeld met een speciaal aangepast Android™ besturingssysteem dat de capaciteiten van het product optimaal gebruikt.
Levert voor alle precisielandbouw-applicaties een snelle en soepele performance, kan meerdere schermen tegelijk open houden.

Simpel
Modulaire architectuur met minimale verbindingen op het display: minimale dikte, zeer duidelijk en gemakkelijk te installeren of over te zetten tussen verschillende voertuigen.
Intuïtief menu voor instelling en kalibratie, om de installatietijd te reduceren.

Slim
De interactie en het ontwerp, “zoals op een tablet” werkt door het 'vegen' over het scherm, het scrollen en het in- en uitzoomen, net zoals  op uw favoriete apparaat. Verbeterde grafische vormgeving, geoptimaliseerde workflows en verbeterde aanrakingsgevoeligheid om het dagelijkse gebruik te versnellen.

Aangesloten
Telematica-functies, communicatie tussen voertuigen, remote assistant en nog veel meer.

Compatibel
Compatibel met de meeste bestaande stuursystemen of precisielandbouwsystemen.

Download hier de productflyer.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van onze vertegenwoordigers via telefoonnummer 0117 - 45 32 55 of via het online contactformulier.