Nieuws

De New Holland T5. Puur blauw bloed! - 10/05/2013

De New Holland T5 Trekker: Puur blauw bloed, veelzijdig, betrouwbaar en comfortabel.

De nieuwe T5 heet u graag welkom in de professionele landbouw.
Geniet van de beste ergonomie en comfort in de deluxe VisionView™ Cabine. Reactieve Tier 4A Common Rail motoren en een optionele geïntegreerde frontaftakas zullen uw verwachtingen overstijgen.Tractorcomfort in een nieuw concept
Welkom bij de business class voor landbouwbedrijven. De nieuwe T5 werd rondom u, de bestuurder, ontworpen met behulp van geavanceerde virtual reality-technieken voor ultiem comfort voor bestuurders in alle maten en gewichten. Stap in de deluxe VisionView™ cabine en merk hoe natuurlijk alles in de hand ligt, u kunt zelfs de stuurkolom en de geïntegreerde instrumentenpanelen positioneren hoe u wenst.
De intuïtieve, vermoeidheidsreducerende werking verbetert de productiviteit van uw landbouwbedrijf. Simpel, toch?

Ga zitten en ontspan
De semi-actieve stoel werd ontworpen om als schokdemper te dienen voor de bestuurders bij het werken op oneffen terrein en hobbelige wegen, voor comfort de hele dag door.  Het luchtgeveerde systeem maakt gebruik van precisietechnologie om trillingen tegen te gaan voor een vlotte rit. U kunt ook passagiers uitnodigen dankzij de grote bijrijdersstoel.

Ongeëvenaard zicht
De deluxe VisionView™ cabine biedt een panoramisch zicht. Het optionele, volledig opengaande transparante dakluik biedt perfect zicht op de lader in zijn volle lengte, met de kleinste verborgen zone op de markt. Hou een oog op de zijdelingse maaiers, dankzij de gebogen en opengaande zijramen.
Gedaan met aankoppelings nachtmerries: de verlengde achterruit waarborgt kristalhelder zicht op de achterhef.

De laatste innovatie inzake koeltechnologie
Het gloednieuwe airconditioningsysteem beschikt over de Dual Zone-technologie voor hoge prestaties, zelfs tijdens de heetste zomers en strengste winters. U kunt tot 10 ventilatieopeningen afzonderlijk positioneren om de luchtstroom te controleren voor ultiem lichamelijk comfort, of in geval van extreme kou, een supersnelle ontdooiing van de voorruit. De op de B-kolom gemonteerde bedieningen passen perfect in de hand en kunnen intuïtief bediend worden tijdens het rijden.

Common rail. Gezond Verstand.
De complete T5 reeks is voorzien van een 3,4 liter common rail F5C motor, ontwikkeld door FPT Industrial en volledig in overeenstemming met de strenge Tier 4A emissienormen. New Holland introduceerde Common Rail in 2003 in de landbouw, en de T5 reeks is uitgerust met de jongste generatie van deze brandstofefficiënte technologie. Precisiebrandstoffen verminderen het brandstofverbruik en verbeteren de overgangskarakteristiek. Overgangskarakteristiek? Eenvoudig: vraagt u meer, dan krijgt u meer van uw reactieve motor en zijn enorme 35% koppelreserve.

Op maat gemaakte power shuttle
De op de kolom gemonteerde PowerShuttle kan bediend worden zonder dat u uw hand van het stuur moet halen, voor meer veiligheid.
U kunt zelfs het schakelgedrag regelen met een ergonomisch geplaatste toets. Kies soft voor algemene veldwerkzaamheden en de High Sensitive instelling voor vrijwel onmiddellijke veranderingen van richting tijdens intensief laderwerk.

Dual Command voor meer flexibiliteit
De 24x24 Dual Command™ transmissie biedt een Hi-Lo splitter powershift. Geactiveerd tijdens het rijden, verhoogt hij het koppel aan de wielen tijdens wegtransport om vertraging op heuvels te voorkomen, en is ideaal voor veeleisende veldomstandigheden, aangezien hij een vermindering van 15% van de rijsnelheid biedt, om het beschikbare koppel tot 18% te verhogen.

Multifunctionele fronthef en aftakas
De in de fabriek gemonteerde fronthef en aftakas bevorderen de voortreffelijke veelzijdigheid van deze reeks. Klanten uit de hooi- en voedersector die met voorop gemonteerde maaiers werken, zullen zich afvragen hoe ze het ooit zonder konden stellen.
De optionele multifunctionele steun vooraan beschikt over afzonderlijke, onderling verwisselbare houders. Dit betekent dat u kunt omschakelen tussen een ballastdrager vooraan en de fronthef en aftakas, een perfecte oplossing indien een verandering in uw werk plaatsvindt.

Banden. De keuze is aan u!
Met de nieuwe T5 komt u overal. Er is een hele reeks banden beschikbaar, van de laagprofielbanden R30 die zelfs in de laagste schuur binnenrijden, tot de breedste R38 banden voor verbeterde bodemvrijheid, uitstekend geschikt voor groenteboeren. Deze banden beperken bovendien de bodemverdichting en verbeteren de tractie. Bij New Holland is keuze standaard.

Met de stroom mee
Een hydraulisch debiet tot 84 liter/minuut wordt door één enkele pomp beschikbaar gesteld. U beschikt dus altijd over een volwaardig hydraulisch vermogen. De nieuwe, centraal gemonteerde lastafhankelijke regelventielen die bestuurd worden door de ergonomische joystick, zorgen voor supersnelle laadcyclustijden. Het sturen blijft vlot en precies verlopen dankzij de speciale 43 liter/minuut pomp.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van onze vertegenwoordigers via telefoonnummer 0117 - 45 32 55 of via het online contactformulier.