T5 Utility Stage V en T5 Electro Command Stage V

gepubliceerd op: 08/11/2021

New Holland introduceert T5 Utility Stage V- en T5 Electro Command Stage V-tractorseries met vermogensupgrade

De nieuwe T5-tractoren beslaan het segment van de veelzijdige utility tractoren van 80 pk tot 120 pk. Ze zijn voorzien van een nieuwe, verbeterde 4-cilindermotor met een grotere inhoud van 3,6 l, die een hoger vermogen en koppel genereert. Bovendien wordt het maximale koppel bij een lager toerental (1300 tpm) behaald, voor een betere overgangsrespons van de motor. De Stage V emissienormen worden gehaald dankzij de gepatenteerde Compact HI-eSCR2-oplossing ontwikkeld door FPT Industrial. In dit systeem zijn een dieseloxidatiekatalysator (DOC), deeltjesfiltersysteem en selectieve katalytische reductie (SCR) in een enkel element geïntegreerd. Dankzij de Low Rate EGR (uitlaatgasrecirculatie) (minder dan 10%) is een SCR met een geoptimaliseerde verbranding en een kleine omvang mogelijk. Alle nabehandelingsonderdelen zijn in een enkel, compact pakket onder de motorkap van de tractor ondergebracht, voor uitstekend zicht en wendbaarheid. De Compact HI-eSCR2 is onderhoudsvrij; hij bevat geen onderdelen die moeten worden vervangen en hoeft tijdens de gehele levensduur niet mechanisch te worden gereinigd. Het verbeterde hydraulische en elektrische systeem biedt eenvoudig toegang tot alle onderhoudspunten, inclusief motorfilters, vanaf dezelfde kant van de tractor, voor beter en sneller onderhoud.

T5 Utility: ultieme veelzijdigheid met meer vermogen in een compacte verpakking
De T5 Utility is de perfecte, enorm veelzijdige tractor die zich evenzeer op zijn gemak voelt tijdens werkzaamheden met de frontlader als met werktuigen aan de achterkant of tijdens transporttoepassingen.
Met 5 pk extra vermogen, 10% extra koppel en een maximaal koppel bij een lager toerental zijn de prestaties van de nieuwe T5 Utility-serie zijn er het meest op vooruitgegaan met de komst van Stage V. Met de ruime VisionView-cabine biedt de serie bovendien superieur comfort voor de bestuurder. Het grote glasoppervlak en het chassis met slanke stijlen zorgen voor uitstekend zicht, terwijl het brede dakluik, wanneer het omhoog is gebracht, duidelijk zicht op de lader biedt. De intuïtieve, ergonomisch ingedeelde bedieningen verhogen het bestuurderscomfort en verminderen de vermoeidheid op lange werkdagen.
De T5 Utility is de ideale tractor voor intensieve laderwerkzaamheden, dankzij de Klasse 1.5-as met een groter laadvermogen en een bredere trompet aan de achterkant voor meer stabiliteit tijdens werkzaamheden met de lader. Met de geavanceerde joystick met Dual Command-schakelaar en 3e, 4e en 5e frontladerfunctie en ontkoppelingsfunctie heeft de bestuurder de touwtjes in handen tijdens werkzaamheden met de frontlader.
De T5 Utility-tractor heeft een indrukwekkend hefvermogen aan de achterkant van wel 4.400 kg, terwijl de aftakas met drie toerentallen, ECO en rijsnelheid, een uitstekende veelzijdigheid en brandstofefficiëntie biedt.

T5 Electro Command: Stage V met meer vermogen en koppel
Op de modellen van de T5 Electro Command is naast het vermogen ook het koppel met 5% verhoogd. De resulterende hogere koppelreserve biedt een hogere productiviteit en een betere bestuurbaarheid. Het maximale koppel wordt nu bij een lager toerental van 1.300 tpm bereikt, voor een beter startvermogen en reactievermogen onder belasting. De inhoud van de brandstoftank is verhoogd tot 174 liter, waardoor langer kan worden doorgewerkt zonder bij te tanken.
De drie modellen in de serie, met 101 pk, 110 pk en 117 pk, zijn uitgerust met de welbekende 4-traps Semi-Powershift Electro Command-transmissie met 16 vooruit- en 16 achteruitversnellingen, waarmee zonder koppeling van versnelling kan worden veranderd, zodat de bestuurder minder vermoeid raakt met de optionele Automodus waarmee automatisch kan worden geschakeld.
De T5 Electro Command is ook voorzien van de erkende Terraglide-voorasvering van New Holland, voor een soepele rit op zelfs de ruigste ondergronden. Deze voorasvering, in combinatie met de Comfort Ride-cabinevering vermindert de trillingen zodanig dat bestuurders de hele werkdag kunnen genieten, zonder vermoeid te worden.
De ruime VisionView-cabine biedt uitstekend panoramisch zicht rondom. ‘s Nachts en in omstandigheden met weinig licht wordt met het 360° ledverlichtingspakket dezelfde bedrijfsefficiëntie gegarandeerd.
De wendbare, multifunctionele T5 Electro Command is ideaal voor gemengde landbouwbedrijven en melkveehouders en is verkrijgbaar met 700TL-serie frontladers met een breed frame, die meer stabiliteit bieden, zelfs met de zwaarste ladingen. Een afzonderlijke hydraulische pomp met een debiet van 80 l/min en de geavanceerde elektrohydraulische joystick op de armleuning zorgen voor een perfecte lader- en transmissiebediening om moeiteloos op en terug te schakelen.

Meer informatie over deze tractoren? Bel Koen (06-21801739), Patrick (06-21232530) of Yves-Jan (06-46566619). Natuurlijk kunt u ook ons ook mailen via het online contactformulier


Laatste berichten

Overname activiteiten Riemens Mechanisatie

gepubliceerd op: 09/11/2022

Winteronderhoud

gepubliceerd op: 07/11/2022

Nieuwe generatie speciale tractoren T4 F/N/V

gepubliceerd op: 04/11/2021