60 jarig jubileum van de zelfrijdende veldhakselaar

gepubliceerd op: 13/09/2021

New Holland Agriculture viert dat het 60 jaar geleden is dat de eerste zelfrijdende veldhakselaar werd geproduceerd en de legendarische getrokken veldhakselaar SP818 in een zelfrijdende machine werd getransformeerd.

Sindsdien loopt New Holland voorop in de hakselaarbranche, met vele baanbrekende primeurs die een revolutie teweeg hebben gebracht in de sector.

New Holland zet deze belangrijke mijlpaal in de verf met een speciale 60th Anniversary-editie van de FR Forage Cruiser voor alle machines die voor het volgende seizoen worden geproduceerd. De machines onderscheiden zich door een speciale jubileum-styling met een 60th Anniversary-sticker, zilveren sierletters en zilveren blad om de geavanceerde technologieën en uitzonderlijke prestaties van de machine te symboliseren. De Special Edition-veldhakselaars bieden bovendien unieke voordelen, zoals standaard MyPLM Connect, UpTime-oplossingen en UpTime-garantie volgens de markt.
New Holland zal ter gelegenheid van dit jubileum uitgebreid demonstreren met de veldhakselaar in de belangrijkste Europese markten voor veldhakselaars waaronder de Benelux, Tsjechië, Frankrijk, Duitsland, Italië en het VK.

De FR Forage Cruisers, met speciaal ontworpen 60th Anniversary Demo Tour-styling, zullen landbouwers uit deze landen de gelegenheid bieden om hun uitzonderlijke productiviteit en kwaliteitsoutput voor maïs en gras in eigen persoon te ervaren.

FR Forage Cruiser: ultieme veelzijdigheid, productiviteit en gewaskwaliteit
De veldhakselaars van New Holland leveren compromisloze gewaskwaliteit en doorvoer. De beproefde kenmerken van de Power CruiseTM zorgen voor ultieme capaciteit op velden met verschillende gewasdichtheid, terwijl de ultramoderne maaiborden zich krachtig een weg banen door gras, maïs en hele gewassen.

U kunt op de FR Forage Cruiser vertrouwen voor toonaangevende hakselprestaties met kenmerken zoals de HydroLoc TM-technologie, die een constante haksellengte garandeert, ongeacht het gewastype en variaties in de belasting, en de uitzonderlijk sterke messentrommel met een breed scala aan configuraties om aan alle vereisten te voldoen – van conventionele of gehakte silage tot biomassa.

De FR Forage Cruiser maakt gebruik van geavanceerde technologieën om silage van de beste kwaliteit te leveren voor zowel veevoer als biomassa-installaties. Een van deze technologieën is de toonaangevende ActiveLOCTM-technologie, die de haksellengte automatisch kalibreert om de meest voedzame silage te garanderen, afhankelijk van de werkelijke vochtigheid van elk afzonderlijk zwad. De prijswinnende NutriSenseTM NIR-sensortechnologie voor analyse van voedingsstoffen biedt waardevolle gegevens over de voedingswaarde van gewassen die door de veldhakselaar worden verzameld en die kunnen worden gevisualiseerd via het MyPLM Connect-portaal. Deze technologie helpt landbouwers weloverwogen beslissingen te nemen om hun gewassen zo winstgevend mogelijk op de markt te brengen en inputs exact af te stemmen om toekomstige opbrengsten te verbeteren.

De FR Forage Cruiser heeft daarnaast het MyPLM Connect-telematicasysteem van New Holland aan boord, dat ervoor zorgt dat de landbouwer altijd met de machine is verbonden en dat de mogelijkheid biedt om realtime informatie te verzenden en te ontvangen om zo de efficiëntie, de productiviteit en de winstgevendheid te verbeteren.


Laatste berichten

Overname activiteiten Riemens Mechanisatie

gepubliceerd op: 09/11/2022

Winteronderhoud

gepubliceerd op: 07/11/2022

Nieuwe generatie speciale tractoren T4 F/N/V

gepubliceerd op: 04/11/2021