New Holland introduceert nieuwe T7 Heavy Duty

gepubliceerd op: 02/08/2021

New Holland heeft de T7 HD-serie die in 2015 is geïntroduceerd een update gegeven. Meest bijzondere aan de trekker is dat er een beeldscherm (CentreView-display) in het stuur is gezet die het dashboard vervangt.

De nieuwe T7 HD behoudt zijn krachtige prestaties, uitzonderlijke wendbaarheid en uitstekende veelzijdigheid, die kenmerkend zijn voor deze tractor, en biedt een superieure werkervaring met de gloednieuwe Horizon Ultra-cabine en next-gen PLM Intelligence-functies. De trekker is ideaal voor loonwerkers die moeten multitasken in verschillende veld- en transporttoepassingen, en die hun comfort, efficiëntie en productiviteit willen verhogen.

De T7 HD behoudt het “familiegevoel” van de T7-serie en biedt dankzij de nieuwe cabinestructuur een uitermate ruime werkomgeving die de bestuurder een vrijer gevoel geeft. De cabine is verlengd om de passagier meer ruimte te bieden en er is een groter vloeroppervlak. Klanten zullen de vele opbergruimtes waarderen: een opbergruimte van 30L achter de stoel waar bestuurders comfortabel hun items kunnen opbergen; een koelvak van 12L; een afgedekte opbergruimte achter de passagiersstoel met een USB-laadpoort en een stopcontact; open opbergvakken aan de rechterkant van de cabine en een opbergvak met net in de dakrand. Het nieuwe ontwerp heeft bovendien het zicht verbeterd, zowel naar voren als naar achter op de trekhaak en het werktuig, terwijl camera’s het gebied rondom de tractor in de gaten houden. Een nieuw werklampenpakket met 24 ledlampen zorgt ervoor dat het zicht rondom de tractor en het werktuig ook ‘s nachts behouden blijft.

De ruime cabine biedt een bijzonder comfortabele werkomgeving met schone oppervlakken, ergonomisch geplaatste, intuïtieve bedieningen op de nieuwe SideWinder Ultra-armleuning en een gebruiksvriendelijk 12” IntelliView-display. De bestuurder kan de bedieningen configureren naar zijn voorkeur en zo eenvoudig of uitgebreid personaliseren als hij zelf wil. Het CentreView-display dat in het midden van het stuurwiel is aangebracht (een primeur in de sector), zorgt voor een duidelijk gezichtsveld. De nieuwe toonaangevende automatische klimaatregeling met zoneselectie en 35% meer capaciteit dan het vorige model, zorgt voor een comfortabele temperatuur in alle seizoenen. De eersteklas Auto Comfort-stoel is voorzien van zijdelingse vering en een klimaatregeling die op warme dagen vocht onttrekt of verwarmt op koude ochtenden. Met de geavanceerde connectiviteit van de Horizon Ultra-cabine kunnen klanten hun digitale leven moeiteloos mee aan boord brengen, want hun mobiele toestel maakt automatisch verbinding met het scherm en kan worden bediend met een knop op de armleuning.

PLM Intelligence: op naar landbouw 4.0
De T7 HD introduceert de nieuwe generatie PLM Intelligence, die een stap voorwaarts vertegenwoordigt in New Holland’s strategie voor precisielandbeheer . De nieuwe generatie PLM Intelligence markeert de overschakeling van traditionele landbouwpraktijken naar landbouw 4.0, waar precisie- en verbonden landbouw landbouwers helpt om activiteiten op voorhand te plannen, het gedrag en de prestaties van elke machine in realtime te beheren en een maximale precisie en efficiëntie te behalen.

De nieuwe generatie PLM Intelligence is een nieuwe elektronische architectuur die in alle next-gen apparatuur van New Holland zal worden geïntegreerd, zodat klanten dezelfde logica aantreffen wanneer ze van machine veranderen en zodat ze eenvoudig toegang hebben tot de gegevens die hen helpen het werk efficiënter te verrichten. Dit maakt deel uit van de strategie van New Holland om digitale technologieën te integreren, om een slimme en verbonden landbouw te creëren, met gebruiksvriendelijke oplossingen die de landbouw duurzamer en productiever maken. Deze digitale technologieën bevatten niet alleen de traditionele toepassingen voor precisielandbouw die bedoeld zijn om het leven van de bestuurder gemakkelijker te maken en de opbrengsten en materiaalkosten te optimaliseren. Maar ook oplossingen gebaseerd op connectiviteit en controle die bedoeld zijn om de productiviteit van de machine te verbeteren, en cloud-based oplossingen gebaseerd op gegevensanalyse en planning om de beslissingen voor boerderijbeheer te vereenvoudigen.

Via de MyNewHolland-app kunnen klanten hun machine registreren, de technische informatie daarvan ophalen, en het MyPLMConnect-portaal openen, waar ze hun machinepark- en landbouwgegevens in een enkele omgeving kunnen beheren. Met het MyPLMConnect-systeem kunnen ze in realtime dynamische informatie ontvangen van individuele machines actief in het veld, en de gegevens analyseren om goed geïnformeerde beslissingen te nemen.

New Holland introduceert ook de nieuwe PLM Cygnus-ontvanger, die het hart is van de geavanceerde automatische geleidingsarchitectuur op tractoren uitgerust met PLM Intelligence. De ontvanger geeft een betrouwbare positie, compenseert variaties in het terrein en helpt heel snel geleidingslijnen te verkrijgen, voor een nauwkeurige en betrouwbare geleiding. De ontvanger ondersteunt ook de satelliet gebaseerde correctiebronnen van New Holland, en de uiterst nauwkeurige RTK-correctie, via het PLM RTK+-netwerk van het merk.

De geavanceerde connectiviteit van New Holland helpt klanten bovendien de uitvaltijd te minimaliseren. De machine is verbonden met de landbouwer en de dealer, die de locatie en status van de geregistreerde, verbonden machines kunnen controleren. Ze kunnen via de New Holland Remote Assisance-tool diagnoses op afstand verrichten en de bestuurder in de cabine ondersteunen met de IntelliView Connect-functie, waarmee ze schermsessies kunnen delen. De machine is ook verbonden met de controlekamer van New Holland, die de dealer waarschuwt voor foutcodes, oplossingen voorstelt en zelfs mogelijke fouten voorkomt.


Laatste berichten

Overname activiteiten Riemens Mechanisatie

gepubliceerd op: 09/11/2022

Winteronderhoud

gepubliceerd op: 07/11/2022

Nieuwe generatie speciale tractoren T4 F/N/V

gepubliceerd op: 04/11/2021