Logo Vermeulen

RTK netwerk zeeland

gepubliceerd op: 24/04/2019

Het RTK netwerk blijft beschikbaar in z’n huidige vorm. In 2020 zullen de frequenties wijzigen maar dat heeft geen consequenties voor het gebruik

Er is wat onrust bij de gebruikers van het RTK netwerk over de toekomst van dit netwerk. Deze onrust wordt mede veroorzaakt door aanbieders van andere oplossingen die onjuiste informatie geven om een handeltje los te weken. Hoog tijd voor de feiten:

Het RTK netwerk blijft beschikbaar in z’n huidige vorm. In 2020 zullen de frequenties wijzigen maar dat heeft geen consequenties voor het gebruik. Het netwerk is in handen van de Stichting Exploitatie RTK masten waarin de Rusthoeve en de twee NH dealers Vermeulen en Weststrate participeren. Het doel van de stichting is om zolang als technisch mogelijk een correct en sterk RTK signaal beschikbaar te stellen.
Het wijzigen van uw apparatuur is dus niet nodig! Er kunnen uiteraard andere redenen zijn om een stap te zetten van radio naar modem. Hiervoor loopt een interessante actie. Informeer hiervoor gerust bij ons!


Laatste berichten

Overname activiteiten Riemens Mechanisatie

gepubliceerd op: 09/11/2022

Winteronderhoud

gepubliceerd op: 07/11/2022

Nieuwe generatie speciale tractoren T4 F/N/V

gepubliceerd op: 04/11/2021