Nieuws

Nieuwe New Holland T4S trekker - 02/11/2017

De nieuwe New Holland T4S trekker verlegt de grenzen van comfort en veelzijdigheid nog verder.

De geheel nieuwe New Holland AgricultureT4S-tractorserie ontketent in het tractorsegment onder 80 pk een ware revolutie inzake comfort en veelzijdigheid, en biedt de perfecte balans tussen betaalbaarheid en rendement. Deze serie bestaat uit drie modellen en werd specifiek ontworpen om te voldoen aan de eisen van veehouders en kleinere gemengde landbouwbedrijven en levert nominale vermogens van 55, 65 en 75 pk.

Geheel nieuwe cabine
De nieuwe cabine met vier stijlen, specifiek ontworpen voor de T4S, biedt enorm veel ruimte en rondom zicht. Een opengaand dakpaneel biedt extra zicht tijdens werkzaamheden met een geheven voorlader.
De vlakke cabinevloer biedt uitzonderlijk veel ruimte voor een tractor in deze categorie en eenvoudige toegang, waardoor men vlotter in en uit de cabine klimt tijdens werkzaamheden op het erf. De krachtige verwarming en airconditioning maken het comfortpakket compleet, zodat elke taak moeiteloos wordt uitgevoerd, met een minimum aan vermoeidheid.

Ruim transmissieaanbod
T4S-modellen zijn standaard uitgerust met 8 vooruit- en 8 achteruitversnellingen, met vier Synchromesh-versnellingen onderverdeeld over de hoge en lage schakelgroepen. Een optionele 12x12-transmissie is leverbaar voor de volledige serie en werd uitgebreid met een hydraulische shuttle. Deze op de stuurkolom gemonteerde hendel kan bediend worden zonder de hand van het stuurwiel te halen, voor meer veiligheid en laderproductiviteit.
Een optionele kruipversnellingsbak maakt snelheden tot 0,108 km/u mogelijk; ideaal voor gespecialiseerde werkzaamheden en nauwkeurige toepassingen zoals zaaien.

Meer veelzijdigheid
De achterhef van de T4S beschikt dankzij twee externe hulpcilinders over een toonaangevend hefvermogen van 3.000 kg. Er zijn tot drie hydraulische afstandskleppen beschikbaar die een standaarddebiet tot 48 l/min bieden. Hierdoor zijn de vereiste hydraulische prestaties altijd gewaarborgd, zelfs tijdens zeer veeleisende werkzaamheden zoals het gebruik van voorladers en hooi- en hakseltoepassingen.

Ruim aftakasaanbod
Alle T4S-tractoren zijn uitgerust met een 540/540E-aftakas met twee snelheden. Deze wordt ingeschakeld via een servobekrachtigde hendel, een geïntegreerde modulerende ‘soft start’ inschakeling die zowel tractor als werktuig beschermt. Optioneel kan ook een rijafhankelijke aftakas worden uitgerust.

Lagere eigendomskosten
De 2,9 liter, 3 cilinder S8000 Fase IIIB-motorserie biedt een combinatie van hoog vermogen en koppel (tot 32% koppelreserve) met een uitstekend brandstofverbruik. Alle modellen zijn uitgerust met een motor met turbocompressor en intercooler voor uitzonderlijke efficiëntie en rendement. 

Compacte afmetingen
Met een compacte wielbasis van 2.130 mm en totale hoogte van 2.520 mm is de T4S-tractor een bijzonder moderne “kleine” tractor met traditionele omvang. Afhankelijk van de band- en wieluitrusting loopt de werkbreedte over de achterkant van de tractor uiteen van 1.440 mm tot 1.950 mm, waardoor een T4S de ideale allrounder is voor vele uiteenlopende werkzaamheden. 

De T4S-serie
Model Aantal
cilinders
Max. vermogen
pk
Max. koppel
Nm bij 1400 tpm
T4.55S 3 55 258
T4.66S 3 65 291
T4.75S 3 75 341

Meer informatie? Bel Koen (06-21801739), Patrick (06-21232530) of Yves-Jan (06-46566619). Natuurlijk kunt u ook ons ook mailen via het online contactformulier.