Logo Vermeulen

Overname activiteiten Kint Kuitaart

gepubliceerd op: 01/05/2017

Overname activiteiten Kint Kuitaart door Vermeulen BV Oostburg

Zoals wellicht bij u bekend zijn er al geruime tijd plannen om onze activiteiten uit te breiden naar Oost Zeeuws- Vlaanderen.  Deze plannen worden ingegeven door een streven naar noodzakelijke groei om een interessante en stabiele partner in mechanisatie te blijven op lange termijn, zowel voor u als klant alsook voor onze leveranciers van de diverse A-merken waar we al geruime tijd dealer van zijn.

Een drukke winter en voorjaar vertraagden het onderhandelingsproces wat we recentelijk hebben kunnen afronden met NH dealer Harry Kint te Kuitaart. De uitkomst hiervan is dat we de magazijnvoorraad en inventaris van Kint overnemen. Het huidige team in Kuitaart komt in dienst van Vermeulen BV en zal de vestiging aldaar blijven bemannen. Verkoopondersteuning zal vooral door Patrick Uitdewilligen en Yves-Jan Nortier plaatsvinden, en dit vanuit beide vestigingen.

Het pand van Kint te Kuitaart zullen we de komende tijd huren, om in alle rust te zoeken naar een locatie die groter, beter uitgerust en toekomstbestendig is. Dit om op termijn de nieuwe vestiging naar een volwaardig LMB te leiden met een moderne werkplaats en uitgebreid onderdelenmagazijn van waaruit optimale ondersteuning kan worden verleend. Uitbreiding van het team met een monteur of magazijnmedewerker past in deze lijn. De locatie van de nieuwe vestiging zoeken we in de driehoek Lamswaarde/Vogelwaarde/Terhole.

Dit is echter toekomstmuziek voor middellange termijn. Op korte termijn richten we ons eerst op de integratie en optimalisatie van de voorraad- en financiële administratie en het upgraden van de gereedschappen in de werkplaats en het geven van technische back-up vanuit Oostburg, indien nodig. Op lange termijn zullen de vestigingen elkaar versterken, zodat we als stabiele en krachtige partner u slagvaardig en professioneel van dienst kunnen zijn.

Middels deze brief hopen we u voorlopig voldoende duidelijkheid te hebben gegeven inzake deze belangrijke uitbreiding. Indien u over het voorgaande toch vragen heeft dan kunt u deze stellen aan uw vaste aanspreekpunt of mailen naar verkoop@lmbvermeulen.nl.

Vriendelijke groeten,

Het team van Vermeulen bv


Laatste berichten

New Holland T7.165 S Stage V actiemodel

gepubliceerd op: 10/05/2021

Kentekenregistratieplicht

gepubliceerd op: 01/02/2021

Kuhn bandhark voor veehouders en loonwerkers.

gepubliceerd op: 29/10/2020

Spuittechniek

gepubliceerd op: 09/01/2020

Vernieuwe Kuhn kopegge

gepubliceerd op: 28/08/2019