Nieuws

Vernieuwde Hardi Spuitboom 32-36 meter - 18/08/2016

De grote, 32 - 36 m brede Twin Force spuitbomen van Hardi zijn vernieuwd.

Er is het nodige veranderd om de betrouwbaarheid te vergroten en een betere integratie te bereiken met moderne toedieningstools, zoals spuitboomregeling (AutoHeight) en AutoSectionControl.

Bij dit project lag de nadruk sterk op vergroting van de betrouwbaarheid en het aspect duurzaamheid. De gehele boom is op diverse punten versterkt, van de middelste sectie tot aan de kantdop. Tussen de binnenste stalen sectie en de buitenste aluminium sectie is een nieuw inklapmechanisme aangebracht. Op verschillende plaatsen zijn de beschermingen voor de luchtzak helemaal vernieuwd.

Het Twin Force spuitsysteem is 75% winddriftreducerend en praktijdresultaten laten een capaciteitsstijging zien van bijna 100%. De hoeveelheid water wordt verminderd tot de helft van de gebruikelijke hoeveelheid, de vultijd reduceert, evenals transport. De rijsnelheid wordt door luchtondersteuning met 50% verhoogd en er zijn meer beschikbare spuituren. Uiteindelijk wordt 5% tot 30% besparing op spuitmiddel gegarandeerd.

Meer informatie? Bel Koen (06-21801739) of Patrick (06-21232530). Natuurlijk kunt u ook ons ook mailen via het online contactformulier.