Nieuws

Hou uw landbouwmachines in topconditie! - 16/11/2015

De zomer is voorbij, de oogst is achter de rug. In deze kalmere periode kunt u op ons rekenen om u voor te bereiden op de koude wintermaanden en uw landbouwmachines in topconditie te houden.

Ook dit seizoen laten we u weer genieten van interessante winteracties. Bij ons servicepunt kunt u terecht voor het winteronderhoud van uw trekkers en machines en kunt u rekenen op de knowhow van het merk New Holland, de deskundigheid van onze technici en de kwaliteit van originele New Holland onderdelen. Uit tests blijkt nl. dat originele onderdelen langer meegaan en betere prestaties garanderen. Geef uw landbouwmachine dus de kwaliteit die hij verdient: accu’s, filters, riemen, knoperkits, enz. die speciaal ontwikkeld zijn voor uw machine en voldoen aan de strenge eisen van New Holland.

Ontdek de orginele onderdelen in de nieuwe editie van Connection. Smeermiddelen, additieven, gereedschap, grijpbakken… bij ons vindt u alles onder één dak. Dat bespaart u tijd en moeite! Ons team adviseert u graag over de beste oplossingen voor uw machine.
Verder in de nieuwste versie van Connection talrijke promoties van onze partners en unieke aanbiedingen voor precisielandbouwproducten. U krijgt ook opnieuw de kans om uw winteronderhoud (tot maximaal € 1500 ex.btw) terugbetaald te krijgen dankzij de grote winterwedstrijd. Vul hiervoor het deelnemingsformulier in het magazine, de flyer of online op www.connectionnh.com

Bij elk onderhoud krijgt u bovendien een gratis set handige schroevendraaiers of een gratis set handige tangen cadeau.*

Klik hier voor de digitale versie van Connection

Neem nu contact met ons op om een afspraak te maken! Telefoon 0117 - 45 32 55 of via e-mail op magazijn@lmbvermeulen.nl

Wij staan voor u klaar deze winter. Graag tot ziens!

* Geldig bij de deelnemende dealers voor een onderhoud met minstens € 250 aan originele onderdelen. Maximaal 1 per klant en zolang de voorraad strekt. Geldig van 1 november 2015 t/m 31 maart 2016.