Nieuws

De nieuwe NH T7 levert u fiscale voordelen op! - 12/11/2015

Met trots presenteren wij de nieuwe New Holland tractoren van de T7 reeks die dankzij hun Tier 4 Final motoren voldoen aan de meest recente emissie eisen

Met behulp van het ECOBlue Hi-eSCR systeem zijn de door Fiat Powertrain Technologies (FPT) ontwikkelde motoren van de T7 reeks het zuinigst met brandstof en stoten beduidend minder schadelijke stoffen uit dan hun voorgangers.
Alle New Holland tractoren uit deze befaamde T7 reeks beschikken over deze Tier 4 Final motoren met ECOBlue Hi-eSCR emissietechniek.

Onlangs werd het aanbod in deze reeks nog verder uitgebreid met twee gloednieuwe Heavy Duty modellen, de T7.290 en de T7.315. Dit om tegemoet te komen aan landbouwers en loonwerkers, die steeds meer vermogen vragen, maar tegelijkertijd ook de veelzijdigheid nodig hebben van een middelgrote tractor om de meest uiteenlopende werktaken uit te voeren.
De T7.315-tractor werd deze week bij de Agritechnica Show in Hannover bekroond met de titel Machine van het Jaar 2016!

Door de New Holland emissietechniek kunt u profiteren van aantrekkelijke fiscale maatregelen zoals Mia en Vamil, als u investeert in een nieuwe New Holland T7 tractor met Tier 4 Final motor!

Bekijk hier de handige flyer voor meer informatie over de mogelijkheden van MIA en VAMIL voor deze T7 reeks.

Nieuwe vormgeving levert functionaliteit met stijl
De nieuwe T7-serie is volledig opnieuw vormgegeven en heeft daardoor een strak en agressief nieuw uiterlijk, waarbij vorm onlosmakelijk wordt verbonden met functionaliteit. In de nieuwe motorkap zijn de typische New Holland-lampen met kattenogenontwerp verwerkt die nu zijn uitgerust met de kenmerkende LED-verlichting. De strak vormgegeven motorkap is voorzien van verlengde blauwe zijpanelen die de motorruimte beter beschermen tegen binnendringend vuil en puin, terwijl de nieuwe ventilatieopeningen aan de zijkant een extra stijlelement vormen. De servicetoegang tot de filters en de koeleenheid is even eenvoudig als altijd, dankzij een geïntegreerde ontkoppelingshendel aan de linkerkant van de grille. De slanke daklijn met het kenmerkende meeuwenvleugelprofiel is voorzien van een reeks verstelbare, krachtige LED-werklampen, die nog meer zicht bieden in het donker. Aandacht voor kleine details, zoals een geïntegreerde radioantenne, toont aan dat functionaliteit goed samengaat met stijl.

Nieuw pakket met LED-werklampen
De nieuwe T7-serie bruist van de productiviteitsverhogende eigenschappen waardoor de bestuurder uiterst efficiënt kan werken. De geheel nieuwe verlichting, die kan worden uitgerust met 16 LED-werklampen op de cabine voor een verreikende verlichting over 360 graden, is met 31.000 lumen vijf keer zo sterk als voorheen. Alle werklampen zijn in het dak geïntegreerd; de 360 graden draaibare lampen op de hoeken aan de voorkant hebben een grote verstellingshoek en kunnen zelfs naar achteren worden gericht of, bijvoorbeeld, omlaag op een bermmaaier of op de buitenrand van een breed werktuig. De 360 graden draaibare lampen op de hoeken aan de achterkant kunnen ieder afzonderlijk worden uitgeschakeld om verblinding te voorkomen, wat vaak gebeurt tijdens het lossen naast een maaidorser. Met deze toonaangevende pakketten met LED-werklampen, kunnen bestuurders langer, comfortabeler, veiliger en productiever doorwerken in het donker. 

Geavanceerde remtechnologie voor meer veiligheid en betere prestaties
De T7-serie introduceert remsystemen in de landbouw die normaal gesproken alleen op commerciële wegvoertuigen te vinden zijn. De geavanceerde remtechnologie van het onderscheiden antiblokkeringssysteem (ABS), beschikbaar vanaf de T7.230-modellen, regelt de remmen van ieder wiel afzonderlijk, waardoor de voertuigstabiliteit tijdens het remmen op gladde ondergronden toeneemt, wat een wenselijke optie is voor degenen die regelmatig betrokken zijn bij werkzaamheden voor wegtransport. Bovendien kan de tractor met ABS SuperSteer krappe bochten op het veld nemen door automatisch het binnenste achterwiel af te remmen, zodra aan het stuur wordt gedraaid. Een contactdoos voor een aanhanger met ABS en een motorrem zijn ook individuele opties op alle T7-modellen. Dankzij de motorrem hoeven de normale bedrijfsremmen minder vaak te worden gebruikt als van hellingen wordt gereden, doordat de compressie van de cilinders van de motor wordt gebruikt om de tractor af te remmen. Tot slot vergroten modulaire aanhangerkoppelingen met een breder frame de flexibiliteit aan de achterkant van de tractor.

Toonaangevende Horizon-cabine biedt soepeler rijgedrag en ultiem comfort
Het zicht rondom dat de Horizon-cabine van New Holland biedt, is nog verder verbeterd met de eendelige voorruit die perfect zicht biedt. Langere voorspatborden bieden een betere bescherming tegen modder, terwijl een op de wisser gemonteerde ruitensproeier ervoor zorgt dat het zicht niet wordt belemmerd. Voor de koudere ochtenden kan gekozen worden voor het gemak van de optionele voor- en achterruitverwarming.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van onze vertegenwoordigers via telefoonnummer 0117 - 45 32 55 of via het online contactformulier 
Natuurlijk kunt u ook alvast eens de online folder in pdf formaat doornemen. Klik hier om deze te bekijken.