Nieuws

Demonstratie Hardi veldspuiten bij u om de hoek! - 28/05/2015

U wordt door ons en door Homburg Holland/Hardi van harte uitgenodigd voor een speciale velddemonstratie op maandag 8 juni a.s. bij ons op de zaak aan de Mosterdweg 1.

Hardi komt naar u toe deze zomer en demonstreert bij u ‘om de hoek’….. Zij heeft namelijk iets nieuws te vertellen maar vooral; te laten zien! 
Homburg Holland zal een tweetal Hardi machines demonstreren: de nieuwste Hardi Navigator (uitgerust met Delta Force Boom) en de HeroW met luchtondersteuning.

De voordelen van luchtondersteuning kunt u zien, voelen, ervaren en beleven door zelf plaats te nemen en de HeroW zelfrijder met Hardi Twin-Force techniek te besturen in het veld.

Daarnaast komt Hardi met de nieuwe Delta Force Boom. Deze boom voldoet aan de toekomstige eisen van de landbouwpraktijk op het gebied van flexibiliteit, levert een uitstekende prestatie bij hoge snelheden, kent een geringe transportbreedte van 255 cm en etaleert een superieure robuustheid. De boom is uitgerust met een anti-zwiepsysteem en een robuust, instelbaar ophangingssysteem dat is berekend op verschillende snelheden en veldomstandigheden.
Delta Force is verkrijgbaar in werkbreedtes van 32 t/m 40 meter en kan ook gedeeltelijk worden ingeklapt, zodat spuiten met een beperktere breedte geen probleem vormt.

Natuurlijk koppelen we de Hardi Navigator aan een New Holland T6 Autocommand trekker. Deze werd eind vorig jaar verkozen tot 'boerentrekker van het jaar' en zal dit seizoen als demo trekker door ons ingezet worden.
Tevens demonstreren wij ook enkele New Holland/Trimble GPS Systemen.

Datum: Maandag 8 juni 2015 | 13.00-17.00 uur
Locatie: LMB Vermeulen | Mosterdweg 1 | 4501 PP Oostburg


Uiteraard zorgen wij voor een hapje en een drankje. Vooraf opgeven is niet nodig. U bent van harte welkom!

Heeft u verder nog vragen? Neem contact op met Patrick Uitdewilligen (06-21232530) of Koen van Doorn (06-21801739). Natuurlijk mag u ook altijd mailen via verkoop@lmbvermeulen.nl

Bekijk hier alvast een filmje met uitleg over de Hardi gewasbeschermingstechniek op de HeroW H430: