Nieuws

Nieuwe Hardi Delta Force Spuitboom - 26/02/2015

Na 3 jaar van intensieve ontwikkelingen en praktijktesten is Hardi klaar om het resultaat te tonen: de Delta Force Spuitboom.

Start van een nieuwe spuitboomserie
De Delta Force is de eerste van een nieuwe serie Hardi spuitbomen. De boom voldoet aan de toekomstige eisen van de landbouwpraktijk op het gebied van flexibiliteit, levert een uitstekende prestatie bij hoge snelheden, kent een geringe transportbreedte en etaleert een superieure robuustheid.

Stabiele spuitboom met een uitstekende prestatie in het veld
De boom is uitgerust met een anti-zwiepsysteem, dat de voorwaartse en achterwaartse bewegingen dempt. Het unieke middendeel is voorzien van een hydraulische dempingsregeling van de horizontale spuitboombewegingen.

Bovendien heeft Hardi een robuust, instelbaar ophangingssysteem ontwikkeld, dat is berekend op verschillende snelheden en veldomstandigheden en daarbij een optimale spuitboomprestatie handhaaft.

Geringe transportbreedte
De Delta Force heeft een transportbreedte van slechts 255 cm. In Nederland wordt nog redelijk tolerant omgegaan met transportbreedtes, maar in bijvoorbeeld België is 2,55 m echt het maximum. Dankzij het nieuwe StackFold ontwerp is een compacte transportbreedte mogelijk zonder dat de stabiliteit van de boomelementen in het geding komt. Delta Force is verkrijgbaar in werkbreedtes van 32 t/m 40meter, en kan ook gedeeltelijk worden ingeklapt, zodat spuiten met een beperktere breedte geen probleem vormt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van onze vertegenwoordigers via telefoonnummer 0117 - 45 32 55 of via het online contactformulier