Nieuws

De winter komt eraan - 03/11/2014

Het oogstseizoen is bijna achter de rug en de winter is reeds op komst. Het is dan ook stilaan tijd om het nieuwe seizoen voor te bereiden.

Ook dit seizoen laten we u weer genieten van interessante winteracties. Bij ons servicepunt kunt u terecht voor het winteronderhoud van uw trekkers en machines en kunt u rekenen op de knowhow van het merk New Holland, de deskundigheid van onze technici en de kwaliteit van originele onderdelen.

In deze nieuwe editie van Connection vindt u onze uitzonderlijke prijzen voor originele onderdelen van New Holland, talrijke promoties van onze partners en unieke aanbiedingen voor precisielandbouwproducten. U krijgt ook opnieuw de kans om uw winteronderhoud terugbetaald te krijgen dankzij onze grote winterwedstrijd. Vul hiervoor het deelnemingsformulier in het magazine, de flyer of online op www.connectionnh.com
Bij elk onderhoud krijgt u bovendien een overall in de kleuren van New Holland cadeau.*

Klik hier voor de digitale versie van Connection

Neem nu contact met ons op om een afspraak te maken! Telefoon 0117 - 45 32 55 of via e-mail magazijn@lmbvermeulen.nl

Graag tot ziens!

* Geldig bij de deelnemende dealers voor een onderhoud met minstens € 500 aan originele onderdelen en maximaal 1 per klant. Geldig van 1 november 2014 t/m 31 maart 2015.