Nieuws

New Holland machines in nieuwe Farming Simulator 15 game - 22/10/2014

New Holland Agriculture ondersteunt virtuele simulatie van landbouwwerkzaamheden op de Farming Simulator 15.

Een complete serie van New Holland Agriculture machines zullen een hoofdrol spelen in de vijfde generatie van het computerspel Farming Simulator, ontwikkeld door Giants Software GmbH. In dit spel, het meest succesvolle en meest gespeelde landbouwsimulatiepakket ter wereld, zullen tractoren, maaidorsers balenpersen en werktuigen van New Holland voorkomen om gebruikers een realistische 'virtuele' ervaring in het uitvoeren van landbouwwerkzaamheden te geven.

Er is een nieuwe Noord-Europese landbouwomgeving ontwikkeld, samen met vernieuwde akkerbouw-, veeteelt en pluimveebedrijven. De gamers zullen voor iedere werktaak de juiste New Holland machine kunnen kiezen. Bovendien zullen de gebruikers, naarmate hun expertise toeneemt, hun uitrusting kunnen ‘opschalen’, en ze kunnen proberen om in het bezit te komen van de krachtigste maaidorser ter wereld: de CR10.90, met een vermogen van 653 pk.

Onder de New Holland producten die beschikbaar zijn voor de begerige, virtuele landbouwers vinden we onder meer de T4.75 PowerStar tractor, perfect voor de veelbelovende veehouder, die vervolgens kan upgraden naar een T6.160 tractor met een 750TL VOORLADER. De grootste akkerbouwbedrijven zullen gebruik maken van de T8.320 of T8.435 tractoren, de laatste voorzien van SmartTrax-technologie of zelfs alles op alles zetten om een T9.560 tractorcombinatie aan te schaffen. Ze kunnen oogsten wat ze hebben gezaaid met de krachtige CR10.90 maaidorser, die kan worden uitgerust met een 12-rijen maiskolvenplukker of het indrukwekkende 12,5 m brede Varifeed-graanmaaibord. Wellicht voegen ze ook een BigBaler 1290 aan hun machinepark toe. Voor wie het meer bescheiden wil houden, zijn er producten als de conventionele maaidorser TC5.90, DE 6-rijen maïsmaaibord of het 5,5 m brede Varifeed-maaibord en de Roll-Belt 150 balenpers met variabele perskamer.

Er is ook een on-line versie van de simulator beschikbaar, zodat gebruikers hun landbouwervaring ook in multiplayer-modus kunnen vergroten.
Het spel komt in oktober 2014 op de markt voor PC's en Macs en in het eerste kwartaal van 2015 voor spelconsoles, onder meer Sony PlayStation en Microsoft Xbox.

Een video met preview: