Nieuws

Demonstratie Hardi veldspuiten en diverse machines - 18/08/2014

Vrijdagmiddag 22 augustus organiseren wij in samenwerking met Homburg Holland een grote demonstratie van Hardi veldspuiten en diverse grondbewerkings- en zaaimachines.

Wij nodigen u van harte uit om met eigen ogen te aanschouwen wat lucht voor u kan doen. De Hardi veldspuiten zijn u wellicht bekend, maar onlangs is in Philippine bij Loon- en Handelsbedrijf Paul Termote - Cortvriendt de nieuwste HARDI NEW COMMANDER FORCE afgeleverd. 

In samenwerking met Homburg Holland wordt op een demoperceel in Hoek gedemonstreerd met verschillende Hardi veldspuiten, zowel mét als zonder luchtondersteuning. Wist u dat ‘meer rendement met minder middelen’ onderbouwd kan worden aangetoond?

Homburg Holland is sinds 2012 importeur van Väderstad grondbewerkings- en zaaimachines. Zij zullen op deze demo ook een 4 tal Väderstadmachines tonen.

Natuurlijk laten we de machines draaien door New Holland tractoren! Wij zullen aanwezig zijn met een New Holland T6 Autocommand en een New Holland T7 Autocommand met Rumptstad ploeg. Tevens demonstreren wij ook enkele New Holland/Trimble GPS Systemen en ons Track-Control ploeg besturingssysteem.

DEMONSTRATIE LOCATIE
Datum: vrijdag 22 augustus
Tijd: 13.00-17.00 uur
Adres: Zevenaardijk 3 in Hoek.
(klik op het plaatje rechtsonder voor route)

Er wordt gedemonstreerd met de volgende machines:

- Hardi Commander Terra Force 45 meter

- Hardi Commander Twin Force 36 meter

- Rapid 300 zaaimachine

- Cultus 300 cultivator

- Carrier

- Topdown cultivator

- New Holland T6 Autocommand

- New Holland T7 Autocommand

- Rumptstad 4 schaar ploeg met Track-Control

Heeft u verder nog vragen? Neem contact op met Patrick Uitdewilligen (06-21232530) of Koen van Doorn (06-21801739). Natuurlijk mag u ook altijd mailen via verkoop@lmbvermeulen.nl