Nieuws

Nieuwe PLM Connect Telematica - 04/08/2014

New Holland PLM Connect vereenvoudigt het beheer van elk machinepark, groot of klein.

De landbouw evolueert voortdurend en stelt steeds veranderende eisen aan landbouwers, managers en loonwerkers, maar de noodzaak blijft om apparatuur in het veld zo efficiënt mogelijk te beheren, voor optimale toepassingen en minder stilstandtijd. New Holland PLM Connect is een geavanceerd communicatiesysteem dat de bediening en supervisie van de apparatuur vanuit een centraal kantoor vergemakkelijkt, door machinetoepassingen te controleren en te beheren zonder tijdrovende verplaatsingen. PLM Connect heeft enkel een 12-volt voeding nodig en is volledig compatibel met alle machine- en werktuigmerken. 

Telematica is een “virtuele verbinding” tussen uw machine en uw computer. Het verzamelt, verwerkt en verzendt machinegegevens, landbouwkundige informatie en veldspecificaties. Daarna heeft u toegang tot al deze gegevens direct vanaf uw computer met behulp van het speciale webportaal.

Een van de belangrijkste functies van PLM Connect is de verbinding tussen de apparatuur. Zo kunnen bijvoorbeeld meerdere machines opgevolgd worden vanuit het centraal kantoor. U krijgt toegang tot het onlineportaal met een tablet en u kunt via het interactief boodschappensysteem belangrijke informatie en optimale instellingen doorgeven aan een ander voertuig. Machinebeheer is een andere pijler van PLM Connect. U bent in staat verschillende machines tegelijk in het oog te houden om stilstandtijd te voorkomen en prestaties en efficiëntie te verbeteren voor meer rendement. Ondanks dat PLM Connect volledig werd ontwikkeld door New Holland is deze technologie volledig compatibel met alle machinemerken, inclusief oudere machines. Zo kan dit systeem op eender welke bestaande vloot ingezet worden.

PLM Connect biedt twee niveaus: Essential en Professional. Deze pakketten zijn verkrijgbaar met kernfuncties zoals 360° - 24/7 toegang tot machines, geoptimaliseerd inputbeheer en gedetailleerde prestatieanalyses en evaluatie. PLM Connect Essential is ideaal voor middelgrote landbouwbedrijven en kan ingezet worden op voertuigen die niet uitgerust zijn met CAN-bustechnologie.

PLM Connect Professional biedt gedetailleerde informatie in realtime over machines werkzaam ter plaatse of op grote afstand van het kantoor. Op voertuigen met CAN-bustechnologie biedt PLM Connect Professional gedetailleerde bedieningsinformatie en maakt beheer vanop afstand van machineparameters en live communicatie met bestuurders mogelijk.  Informatie van ervaren bestuurders kan in realtime doorgegeven worden aan onervaren bestuurders, om zo onmiddellijk de individuele doeltreffendheid van elk voertuig te verbeteren.
Wij kunnen u bijstaan bij de implementatie van PLM Connect-systemen en New Holland voorziet u van PLM Eindgebruikerscursussen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van onze vertegenwoordigers via telefoonnummer 0117 - 45 32 55 of via het online contactformulier.