Nieuws

"Diesel of the Year 2014" - 21/07/2014

New Holland plukt de voordelen van de "Diesel of the Year 2014" motor van FPT Industrial.

New Holland machines worden binnenkort uitgerust met de uitzonderlijk efficiënte Cursor 16-motor, door het tijdschrift Diesel uitgeroepen tot "Diesel Of The Year 2014". De nieuwe 16-liter, zescilinder in-line motor, ontwikkeld door FPT Industrial, kreeg op die manier erkenning voor zijn technologische expertise.

De Cursor 16 blinkt uit in vermogensbeheer, verbrandingsefficiëntie en laag brandstofverbruik, wat resulteert in lagere totale bedrijfskosten voor de eindklant. Om dit te realiseren wordt gebruik gemaakt van de gepatenteerde, hoogefficiënte selectieve katalytische reductietechnologie (Hi-eSCR) van FPT Industrial. Dit systeem werd in-huis ontworpen en ontwikkeld conform de strenge fase IV/Tier 4 en Euro VI emissievoorschriften.

De Cursor 16 levert deze krachtige en efficiënte prestaties in een compact pakket en biedt de beste vermogen/gewichtsverhouding in zijn klasse. Toch is hij één van de meest compacte tractoren in zijn soort, want de Cursor 16 is een 16-liter motor die het vermogen van een 18-liter levert in een 13-liter pakket!

Dankzij de Cursor 16 zult u als klant opnieuw profiteren van de beste prestaties en verbruik, bij de introductie van de nieuwe modellen met deze uitzonderlijke motor.