Nieuws

De nieuwe connection lente editie is uit - 09/04/2014

Met groot genoegen stellen wij u de lente-editie voor van Connection, het onderdelen en service magazine van New Holland!

De lente is begonnen, er is heel wat te doen op het veld en uw machines staan na een grondig winteronderhoud klaar om opnieuw enkele maanden zwaar werk te verrichten. Het is ondenkbaar dat u tijdens deze periode met defecte machines komt te zitten. Als dit toch zou gebeuren is er maar 1 adres: uw New Holland dealer! Met onze gespecialiseerde technici staan we voor u klaar om elk technisch defect in een zo kort mogelijke periode op te lossen.

Specifiek voor de lente, stellen we u graag onze Sunny Days aanbiedingen en -wedstrijd voor, waarbij u kans maakt om een luxe espresso machine te winnen! Daarnaast gaan we ook dieper in op alle aspecten van Precisielandbouw, uiterst belangrijk voor de toekomst in de landbouw.

Het hele jaar door kunt u ook rekenen op ons team voor informatie over onze producten en om u te begeleiden bij uw keuze. Vergeet niet dat wij ook klaar staan u te assisteren bij uw investeringen.

Klik hier voor de digitale versie van Connection

Neem nu contact met ons op om een afspraak te maken! Telefoon 0117 - 45 32 55 of via e-mail magazijn@lmbvermeulen.nl

Wij wensen u veel leesplezier, veel succes bij de Sunny Days wedstrijd, en wij hopen u binnenkort bij ons op de zaak te mogen begroeten. En vergeet vooral uw kortingsbonnen niet!