Bij Polaris bent u altijd verzekerd van het beste op off-road gebied. Of het nu gaat om kracht, comfort of styling, Polaris heeft voor elk gebruik altijd de juiste machine.
Met meer dan 20 jaar ervaring en meer dan 1 miljoen verkochte machines, bent u ervan verzekerd dat uw Polaris ATV of Ranger is voorzien van de meest innovatieve oplossingen die u in deze tijd mag verwachten. Zaken als onafhankelijke vering, 6WD, elektrisch inschakelbaar differentieel, servostuur en Lock & Ride accessoires zijn inmiddels de gewoonste zaak van de wereld bij Polaris. Bovendien kunt u dit jaar kennismaken met de eerste elektrische Ranger van Polaris, de Ranger EV.
De intuïtieve, vermoeidheidsreducerende werking verbetert de productiviteit van uw landbouwbedrijf. Simpel, toch?
Of het nu gaat om professioneel gebruik of het gebruik voor recreatieve of sportieve doeleinden, Polaris heeft bijna 20 verschillende modellen, POLARIS heeft dus altijd een juist antwoord.
Veel modellen zijn leverbaar met Tractor homologatie en L7e homologatie (kenteken). Informeer naar de mogelijkheden.


Leveringsprogramma

Polaris heeft verschillende off-road voertuigen in zijn product-range. De range bestaat uit: Sportsman, Ranger, Ranger EV, RZR, Scrambler en General.

Sportsman
De Sportsman is een veelzijdige quad die zowel gebruikt kan worden om hard mee te werken maar ook om lekker mee te blubberen door de modder of om lange tour tochten te maken door het bos.
De Sportsman range begint bij een quad van 30pk en eindigt bij een verbazingwekkende 80pk, voor elk wat wils!

Ranger
Wie zich met meerdere personen snel en veilig wilt verplaatsen over slikkerige paden is de Ranger-serie meer geschikt. De Ranger's zijn leverbaar met uitvoeringen van 2 tot 6 personen. Ook zijn er veel variaties in motoren en brandstoffen, zo zijn er diesel versies leverbaar en zware benzine motoren.

Ranger EV (electrisch)
Polaris speelt in op de toenemende vraag naar milieuvriendelijke en duurzame voertuigen met de allereerste elektrisch Ranger, de Ranger EV. De Ranger EV is niet alleen stil en schoon, hij levert maar liefst een vermogen van 30pk en heeft een maximale actieradius van ca. 80km. Bovendien heeft hij dezelfde features als de benzineuitvoeringen, zoals AWD, differentieel en Lock&Ride voorbereiding.
De Ranger Ev is voorzien van een 48V elektro motor en heeft 4 wiel aandrijving. Opladen kan gemakkelijk via het 220 stopcontact.
Niet geheel onbelangrijk: De Ranger EV is vrij van BPM!

RZR
Opzoek naar de meest extreme manier van crossen? Dan is de RZR de enige oplossing, met verschillende uitvoeringen van 2 tot 4 personen en met motorvermogens van 45 tot 144pk zijn er geen grenzen meer!

Scrambler
De Polaris Scrambler is een sportieve quad voor diegenen die niet zonder adrenaline kunnen leven. De all wheel drive quad heeft zichzelf bewezen in extreme omstandigheden en tijdens lange trektochten.

General
De Polaris General is de meest veelzijdige side-by-side waarmee zwaar werk kan worden verzet en waarmee u op off-road avontuur gaat in de vrije tijd. De Polaris General is er in drie uitvoeringen: premium, deluxe en multi passagier. De twee laatst genoemde zijn standaard uitgerust met diverse accessoires.

Ook zijn er diverse polaris modellen voor jeugdige rijders. Informeer naar de mogelijkheden.

Polaris Sportsman

Polaris Ranger

Polaris Ranger EV (electrisch)

Polaris RZR

Polaris Scrambler

Polaris General


Meer informatie

Voor meer informatie over Polaris en de beschikbare modellen kijk op www.polarisbenelux.com of download hier de brochure in PDF.
Natuurlijk kunt u ook contact opnemen met één van onze vertegenwoordigers via telefoonnummer 0117 - 45 32 55 of via het online contactformulier.