Logo Vermeulen

RTK/GPS Algemeen

Een compleet en flexibel gps systeem

Van verbeterde productiviteit door lichtbalkgeleiding, tot de uiterst precieze nauwkeurigheid van volledig geïntegreerde navigatie en de waardevolle analyses van oogstgegevens. Ons aanbod voor precisielandbouwmanagement helpt u bij het maximaliseren van uw opbrengsten, bij het beheersen van de kosten en bij het optimaliseren van uw winst.

Minder operationele kosten

Het belangrijkste doel van New Hollands Precisielandbouwmanagement is het besparen van brandstof en kosten door ervoor te zorgen dat er in parallelle banen gewerkt wordt, of u nu in rechte rijen, bochten, of cirkels werkt of op heuvelachtig terrein.

Betere productiviteit, zelfs onder stoffige omstandigheden

Wanneer er onder moeilijke weersomstandigheden of ‘s nachts geplant, gesproeid, gecultiveerd of geoogst moet worden, kunt u zich blijven concentreren op uw taak zonder dat u het risico loopt dat rijen elkaar gaan overlappen of worden overgeslagen wanneer u harder gaat rijden.

Meer comfort voor de chauffeur

Operators Chauffeurs die een navigatiesysteem gebruiken merken vaak op dat ze “minder moe en gestresseerd zijn”, en dat ze dat één van de belangrijkste voordelen van precisielandbouw vinden..

Kies voor een eenvoudige en veelzijdige oplossing

Wanneer u een nieuwe New Holland machine koopt, kunnen wij u een volledig geïntegreerd, in de fabriek gemonteerd navigatiesysteem aanbieden.
Voor alle merken en types van uw bestaande wagenpark, bieden we een volledig assortiment top GPS-systemen die achteraf gemonteerd kunnen worden.
In ons assortiment treft u zowel instapmodellen als uiterst geavanceerde modellen, voor alle merken en types landbouwmachines.

Het PLM Portaal

Om optimaal rendement te halen uit uw New Holland PLM Producten is er het PML Portaal. Deze is ontworpen om u te helpen met online informatie en diensten, zodat u het maximum rendement kunt halen uit uw New Holland PLM-producten. Iedereen is welkom en iedereen kan registreren. Wanneer u registreert hebt u toegang tot méér informatie over "Precisie Landbouw en Guidance producten" én u ontvangt een gratis nieuwsbrief op geregelde tijdstippen. Naast de informatie over Precisie Landbouw en Auto Guidance, biedt het PLM-portaal ook een Support Dienst aan de New Holland klanten die machines kochten met PLM-uitrusting.
Klik hier om naar het PLM Portaal te gaan.

Voor meer informatie kunt u contact met ons op nemen of de brochure downloaden.

RTK/GPS Informatie