Een compleet en flexibel gps systeem

Van verbeterde productiviteit door lichtbalkgeleiding, tot de uiterst precieze nauwkeurigheid van volledig geïntegreerde navigatie en de waardevolle analyses van oogstgegevens. Ons aanbod voor precisielandbouwmanagement helpt u bij het maximaliseren van uw opbrengsten, bij het beheersen van de kosten en bij het optimaliseren van uw winst.

Minder operationele kosten

Het belangrijkste doel van New Hollands Precisielandbouwmanagement is het besparen van brandstof en kosten door ervoor te zorgen dat er in parallelle banen gewerkt wordt, of u nu in rechte rijen, bochten, of cirkels werkt of op heuvelachtig terrein.

Betere productiviteit, zelfs onder stoffige omstandigheden

Wanneer er onder moeilijke weersomstandigheden of 's nachts geplant, gesproeid, gecultiveerd of geoogst moet worden, kunt u zich blijven concentreren op uw taak zonder dat u het risico loopt dat rijen elkaar gaan overlappen of worden overgeslagen wanneer u harder gaat rijden.

Meer comfort voor de chauffeur

Operators Chauffeurs die een navigatiesysteem gebruiken merken vaak op dat ze "minder moe en gestresseerd zijn", en dat ze dat één van de belangrijkste voordelen van precisielandbouw vinden..

Kies voor een eenvoudige en veelzijdige oplossing

Wanneer u een nieuwe New Holland machine koopt, kunnen wij u een volledig geïntegreerd, in de fabriek gemonteerd navigatiesysteem aanbieden. Voor alle merken en types van uw bestaande wagenpark, bieden we een volledig assortiment top GPS-systemen die achteraf gemonteerd kunnen worden. In ons assortiment treft u zowel instapmodellen als uiterst geavanceerde modellen, voor alle merken en types landbouwmachines.

Het PLM Portaal

Om optimaal rendement te halen uit uw New Holland PLM Producten is er het PML Portaal. Deze is ontworpen om u te helpen met online informatie en diensten, zodat u het maximum rendement kunt halen uit uw New Holland PLM-producten. Iedereen is welkom en iedereen kan registreren. Wanneer u registreert, heeft u toegang tot méér informatie over "Precisie Landbouw en Guidance producten" én u ontvangt een gratis nieuwsbrief op geregelde tijdstippen. Naast de informatie over Precisie Landbouw en Auto Guidance, biedt het PLM-portaal ook een Support Dienst aan de New Holland klanten die machines kochten met PLM-uitrusting.

Klik hier om naar het PLM Portaal te gaan.

V oor meer informatie kunt u contact met ons op nemen of de brochure downloaden.

Precisie Landbouw Downloads

Hieronder treft u handleidingen van GPS Systemen. Alle downloads zijn in PDF Formaat.

FM750 Display

Download

FM1000 Display

Download

FMX Display

Download

X-CN2050 Display

Download

Track-Control

Track-Control is een uniek nieuw ploeg- en sideshift besturingssysteem speciaal ontwikkeld door en voor akkerbouwers.
Het wordt bediend via het bestaande ISOBUS scherm en heeft RTK nauwkeurigheid van 1 á 2 cm op elk moment van de dag. Alle nadelen van de huidige systemen zijn hiermee uit de wereld...

GPS aangestuurde ploegbesturing om perfect recht te ploegen is al geruime tijd beschikbaar. Vanuit de markt kregen we echter vraag naar een ploegbesturingssysteem, zonder de nadelen van huidige systemen. Het werd tijd om kennis en ervaring over GPS, elektronische aansturing, bedieningsgemak en ploegen te bundelen. Een logisch gevolg werd de samenwerking tussen Risseeuw Techniek te Schoondijke en LMB Vermeulen BV te Oostburg.
Pieter Risseeuw ontwikkelt al jaren specifieke elektronische toepassingen voor landbouwmechanisatie en is bovendien akkerbouwer. Patrick Uitdewilligen is de GPS specialist van LMB Vermeulen BV en eveneens akkerbouwer. In het najaar van 2012 hebben Pieter en Patrick op de natte Zeeuwse klei een nieuw ploegbesturingssysteem ontwikkeld en uitgebreid getest. In januari 2013 kon het systeem worden geïntroduceerd: Track-Control was geboren!

Voordelen van Track-Control:

  • Ploegen van contouren is geen probleem.
  • Automatische calibratie van de snijbreedte van de eerste voor.
  • Uitgerust met wentelsensor, dus automatisch de juiste ploegrichting.
  • Werkt via het bestaande GPS ISObus scherm, dus geen extra scherm/kast nodig in de trekker!
  • Altijd recht ploegen, ongeacht grondsoort, voorvrucht of beperkt zicht.
  • Automatisch uitgeren zonder “gedoe”.
  • Toepasbaar op elke variabele ploeg.
  • Upgrade naar Side-Shift mogelijk.(optioneel)
  • Plug and play toepassing leverbaar voor electr. ventielen (optioneel)
  • Perceel Uitwaaieren

Ploegbesturing

Met mooi recht ploegwerk is het gemakkelijk om een vlak zaaibed te creëren wat belangrijk is voor de teelt. Dit ongeacht grondsoort, voorvrucht of beperkt zicht. Tevens is het eenvoudiger om diepte intstellingen te handhaven waardoor de trekkracht optimaal benut kan worden en het verbruik van brandstof minder is. De ploegbesturing is mogelijk op bijna alle varioploegen. Op de ploeg wordt een breedtesensor gemonteerd en voor de breedteversteling wordt de breedte cilinder gebruikt die reeds aanwezig is. Door een electro-hydraulisch stuurschuif of rechtstreeks door een electro-hydraulisch stuurschuif van de trekker wordt de cilinder aangestuurd. Middels RTK/GPS wordt deze aangestuurd.

Track-Control is speciaal ontwikkeld als toepassing voor Trimble/CNH (New Holland, Case, Steyr), AG Leader, Topcon (o.a. Massey Ferguson, Fendt, Deutz) en John Deere GPS-systemen.

Kijk voor meer informatie op www.track-control.com of bel naar 06-21232530.