Logo Vermeulen

Over Polaris

Bij Polaris bent u altijd verzekerd van het beste op off-road gebied. Of het nu gaat om kracht, comfort of styling, Polaris heeft voor elk gebruik altijd de juiste machine.
Met meer dan 20 jaar ervaring en meer dan 1 miljoen verkochte machines, bent u ervan verzekerd dat uw Polaris ATV of Ranger is voorzien van de meest innovatieve oplossingen die u in deze tijd mag verwachten. Zaken als onafhankelijke vering, 6WD, elektrisch inschakelbaar differentieel, servostuur en Lock & Ride accessoires zijn inmiddels de gewoonste zaak van de wereld bij Polaris. Bovendien kunt u dit jaar kennismaken met de eerste elektrische Ranger van Polaris, de Ranger EV.
De intuïtieve, vermoeidheidsreducerende werking verbetert de productiviteit van uw landbouwbedrijf. Simpel, toch?
Of het nu gaat om professioneel gebruik of het gebruik voor recreatieve of sportieve doeleinden, Polaris heeft bijna 20 verschillende modellen, POLARIS heeft dus altijd een juist antwoord.

Leveringsprogramma

Polaris heeft verschillende off-road voertuigen in zijn product-range. De range bestaat uit: Sportsman, Ranger, Ranger EV, ACE en RZR.

Sportsman
De Sportsman is een veelzijdige quad die zowel gebruikt kan worden om hard mee te werken maar ook om lekker mee te blubberen door de modder of om lange tour tochten te maken door het bos.
De Sportsman range begint bij een quad van 30pk en eindigt bij een verbazingwekkende 80pk, voor elk wat wils!

Ranger
Wie zich met meerdere personen snel en veilig wilt verplaatsen over slikkerige paden is de Ranger-serie meer geschikt. De Ranger's zijn leverbaar met uitvoeringen van 2 tot 6 personen. Ook zijn er veel variaties in motoren en brandstoffen, zo zijn er diesel versies leverbaar en zware benzine motoren.

Ranger EV (electrisch)
Polaris speelt in op de toenemende vraag naar milieuvriendelijke en duurzame voertuigen met de allereerste elektrisch Ranger, de Ranger EV. De Ranger EV is niet alleen stil en schoon, hij levert maar liefst een vermogen van 30pk en heeft een maximale actieradius van ca. 80km. Bovendien heeft hij dezelfde features als de benzineuitvoeringen, zoals AWD, differentieel en Lock&Ride voorbereiding.
De Ranger Ev is voorzien van een 48V elektro motor en heeft 4 wiel aandrijving. Opladen kan gemakkelijk via het 220 stopcontact.
Niet geheel onbelangrijk: De Ranger EV is vrij van BPM!
De Ranger EV is te bezichtigen in onze showroom en natuurlijk kunt u er ook een proefrit mee maken!

ACE
Lekker crossen met de wendbaarheid van de Sportsman maar met de veiligheid van de Ranger? Dan is de ACE de guldenmiddenweg.
Met de zelfde afmetingen als de Sportsman gecombineerd met de zit-positie van de Ranger geeft dit een unieke ervaring op off-road gebied!

RZR
Opzoek naar de meest extreme manier van crossen? Dan is de RZR de enige oplossing, met verschillende uitvoeringen van 2 tot 4 personen en met motorvermogens van 45 tot 144pk zijn er geen grenzen meer!

Demo voertuigen

De Polaris Ranger EV en de Polaris Sportsman zijn te bezichtigen in onze showroom. Uiteraard is het ook mogelijk er een proefrit mee te maken.

Meer informatie

Voor meer informatie over Polaris en de beschikbare modellen kijk op www.polarisbenelux.com of download hier de brochure in PDF.
Natuurlijk kunt u ook contact opnemen met één van onze vertegenwoordigers via telefoonnummer 0117 - 45 32 55 of via het online contactformulier.

Leveringsprogramma

Hier treft u een overzicht van onze verschillende merken die wij kunnen aanbieden. Voor meer informatie kunt u op het logo klikken en u komt direct op de website van de leverancier.
Er gaat natuurlijk niets boven een persoonlijk gesprek om te bekijken of en hoe ons aanbod overeenstemt met uw wensen. Bel of mail gerust voor een afspraak!

Op een korte termijn al in een nieuwe trekker rijden? Bekijk hier de actuele voorraad bij onze importeur.