Nieuws

Dealer van Regent Track & Trace - 07/11/2013

Vanaf heden zijn we dealer van Regent Track & Trace. Regent Track en Trace levert hoogwaardige volgsystemen voor de auto, boot, camper & caravan, scooter & motor en (land)bouwmachines.

Regent Track & Trace introduceerde 1 november 2011 de meest innovatieve lijn Track & Trace Systemen in Europa. Het volgen van apparatuur door middel van deze compacte en draadloze (geen 12 volt nodig) systemen zonder dure abonnementen maakte een volledig nieuwe manier van tracking & tracing mogelijk.
Alle objecten zonder 12/24 volt aansluiting waren op een professionele manier en zonder terugkomende maandelijkse kosten te beveiligen door middel van deze Regent trackers.
In 2013 introduceert Regent Track & Trace nu ook een lijn bedrade trackers waarbij gemak, kwaliteit en nog meer functies hand in hand gaan met een compacte en nog kleinere behuizing en waarbij maatwerk voor ieder object de rode draad vormt.
De Track en Trace producten van Regent zijn geschikt voor diverse branches.

Werking van Regent Track en Trace
De track en trace module in het object en wordt automatisch in werking gezet bij een signaal van het volgsysteem. Ook kan het zijn dat U de positie van het object oproept via uw persoonlijke webpagina.
Door middel van deze techniek wordt de kans dat het vermiste voertuig wordt teruggevonden aanzienlijk verhoogd. In de praktijk blijkt dat de kans op het terugvinden van het voertuig nagenoeg 100% is (bron: VEBON). Garanties zijn echter niet te geven.
De werking van het volgsysteem is afhankelijk van diverse factoren.

De Regent Heavy Duty Track en trace (land)bouw module
In de landbouw en bouw/constructie branche’s wordt veel gebruik gemaakt van dure en diefstalgevoelige apparatuur en machine’s. Deze apparatuur en machine’s worden gekenmerkt door een zware belasting van hardware en hun toepassing in verschillende weersomstandigheden en terreinen.De Heavy Duty tracker is ontwikkeld voor juist deze toepassingen.
De Heavy Duty track en trace systemen hebben allemaal een zware slagvaste en waterdichte (ip67) behuizing waarbij gelet is op trillings-bestendigheid, grote temperatuurs-verschillen en wederom een sterke GPS ontvanger voor toepassingen in objecten die van hoofdzakelijk metalen delen zijn gemaakt. De Heavy Duty track en trace (land)bouw module module is beschikbaar in draadloze en bedrade versies. Kortom, een veelzijdige Track en Trace land(bouw) module voor uw zware machines!
Klik hier voor het downloaden van de Regent Heavy Duty Tracker brochure in pdf.

Specificaties
Hieronder een aantal specificaties met ongekende mogelijkheden:

De Regente Solid Trackers
- 3 jaar actief op 1 heavy duty battery pack! Geen 12/24 volt accu nodig.
- Sterke spat en spuitwaterdichte behuizing (ip67)
- Alle traceer instellingen in één Tracker e.v. zelfs met kilometer registratie.

Regent Motion Trackers
- Te koppelen met reeds in het object aanwezige veiligheids toepassingen.
- Direct opvragen van locatie op het moment dat u dat wilt.
- Alle traceer instellingen in één Tracker e.v. zelfs met kilometer registratie.

Algemeen
- De Europa + sim kaart werkt middels het goedkoopste tarief in europa!
- Geen verborgen kosten, enkel pre-paid tegoed en op termijn een nieuwe batterij.

Kopen & Garantie
Deze Regent Track en Trace producten worden geleverd met 2 jaar volledige garantie en zijn te koop via onze website. Klik hier om de Regent Track en Trace producten te bekijken en te bestellen.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via telefoon 0117 - 45 32 55 of via het online contactformulier.