Nieuws

Bijeenkomst regelgeving en spuittechniek 12 juni - 03/06/2019

Homburg Holland tourt langs verschillende locaties om te vertellen over regelgeving en verschillende spuittechnieken. Op 12 juni 2019 vestiging Oostburg.

Naast theorie, wordt in de praktijk de werking getoond van Hardi Twin Force luchtondersteuning met behulp van watergevoelig papier. Wilt u dit ook met eigen ogen zien?

De overheid wil door de nieuwe wet- en regelgeving drift nog verder reduceren. Nieuwe spuittechnieken zorgen voor deze driftreductie en tevens kunnen er gewasbeschermingsmiddelen bespaart worden. Is minder belasting voor het milieu en kostenbesparing tegelijkertijd mogelijk? Hoe moet er in de toekomst worden gespoten? Wat mag wel en wat mag niet? Wat zijn de mogelijkheden? Wij leggen het u graag uit.

Homburg Academy
Homburg Holland is als importeur van Hardi veldspuiten actief om kennis over te dragen. In het kader van kennisoverdracht, organiseert Homburg meerdere bijeenkomsten in Nederland om te vertellen over de huidige regelgeving en spuittechnieken en geven zij een demonstratie van de Hardi Twin Force in het veld.

Komt u ook naar de gratis bijeenkomst op 12 juni bij:

LMB Vermeulen
Mosterdweg 1
4501 PP Oostburg

Programma:
13.30 uur – Ontvangst
13.45 uur – Presentatie regelgeving in het kort
14.30 uur – Spuitdemonstratie met watergevoelig papier
15.30 uur – Afsluiting met een hapje/drankje

Laat u in 2 uur goed voorlichten zodat u klaar bent voor de toekomst. Wij heten u van harte welkom!

Team LMB Vermeulen & productspecialisten Homburg Holland